Sabrina Dragutinović

Nevjerojatno kako je državljanka BiH nadmudrila talijansko pravosuđe

GettyImages
03.09.2018.
u 09:46

Prije mjesec dana ugledni list Corriere della Sera posvetio je veliku reportažu talijanskoj rekorderki u izbjegavanju zatvora

Prije tri dana policija je uhitila državljanku BiH u Cagliariju, gdje je u društvu drugih sudionika opljačkala stan. Riječ je o bosanskohercegovačkoj državljanki koja posjeduje golemi kriminalni dosje pa mora odslužiti 19 godina zatvora zbog više od 70 krađa za koje je osuđena. 

Ali Sabrina Dragutinović, koja se koristi i drugim identitetima (Vasvija Husić), pronašla je način kako nadmudriti talijansko pravosuđe, piše piovegovernoladro.info. 

U zakonu postoji mogućnost izbjegavanja zatvora ako fizički uvjeti osuđenika nisu prilagođeni pritvoru. Zato je Sabrina, inače majka devetero djece, uvijek trudna u vrijeme uhićenja ili osude! Tako ne može ići u zatvor, odnosno može nastaviti kriminalnu karijeru.  

Prije mjesec dana ugledni list Corriere della Sera posvetio je veliku reportažu talijanskoj rekorderki u izbjegavanju zatvora, prenosi Radiosarajevo.ba. 

"Neću provesti ni dan u zatvoru, trudna sam, kao i uvijek", rekla je prezrivo policiji koja ju je provela u stanicu Termini nakon još jedne krađe. 

Komentara 3

LU
lunar777
10:41 03.09.2018.

Kakve veze ta gospođa ima sa Hrvatskom? Da pitamo Inoslava Beškera..?

SP
spremni0
12:11 03.09.2018.

BiH je dio Hrvatske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije