Bankarski top menadžer

Uspon u karijeri Hrvata iz Stuttgarta: Mario Perić preuzeo 53 upravljačka mjesta Commerzbank Süd

Mario Perić
Fenix (S.I.Mandić)
19.10.2020.
u 12:40

Njegova je odgovornost u upravljanju Commerzbank proširena i za njemčku regiju južnog tržišta, a time i za ukupno 53 upravljačka mjesta na jugu i zapadu Njemačke

Top menadžer Mario Perić nastavio se uspinjati u svojoj bankarskoj karijeri u vodećoj međunarodnoj komercijalnoj banci Commerzbank te prihvatio novu visoku menadžersku dužnost. 

Od početka listopada, njegova je odgovornost u upravljanju Commerzbank proširena i za njemačku regiju južnog tržišta, a time i za ukupno 53 upravljačka mjesta (Wealth-Management Standorte) na jugu i zapadu Njemačke, piše Fenix-magazin.de

- Mario Perić je uzorni bankar svo ovo vrijeme. Oduševljen sam što je pristao preuzeti još jednu i nadasve vrlo jaku tržišnu regiju – Commerzbank Süd, rekao je njegov prethodnik Frank Haberzettel prigodom predaje te visoke bankarske dužnosti.

Mario Perić rođen je i odrastao u Stuttgartu, a podrijetlom je iz Tihaljine u općini Grude. Svoju je bankarsku karijeru započeo od dna radeći kao vježbenik u bivšoj Dresdner banci 1993. godine. Od 2015. uspješno je vodio podružnicu Commerzbank u Stuttgartu, a u listopadu 2019. godine imenovan je u Odjeljenje za privatne i poduzetničke klijente za područje njemačkog zapadnog tržišta. Oženjen je i ima dvije kćeri, a u slobodno vrijeme igra košarku te uživa u planinarenju. 

Commerzbank je vodeća međunarodna komercijalna banka s poslovnicama u gotovo 50 zemalja svijeta. U dva poslovna područja – privatnim i malim poslovnim kupcima, kao i korporativnim klijentima – banka nudi sveobuhvatan portfelj financijskih usluga koji je precizno prilagođen potrebama svojih klijenata.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije