Mreža hrvatskih žena

One su uspješne Hrvatice u domovini i iseljeništvu

Ivan Dabac
02.11.2018.
u 09:23

Mreža hrvatskih žena platforma je koja pomaže napredovanju i osnaživanju pripadnica ljepšeg spola

Mreža hrvatskih žena objavila je popis 19 dobitnica prestižnih nagrada ''Utjecajne hrvatske žene'' i ''Buduće liderice'' koje će im biti uručene na Međunarodni dan žena, 8. ožujka 2019. godine u Zagrebu.

"Bio je veliki izazov odabrati ovogodišnje dobitnice jer broj nominacija svake godine raste, kao i uspjesi i postignuća hrvatskih žena diljem svijeta. Čestitamo dobitnicama i nominiranima", rekla je Caroline Spivak, osnivačica Mreže hrvatskih žena.

Čak 19 pripadnica ljepšeg spola izabrano je od 63 nominiranih i to iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Švicarske te Sjedinjenih Američkih Država. Do danas je Mreža primila 230 nominacija, a uručila 94 nagrade ženama iz domovine i naših iseljeničkih zajednica.

Listu dobitnica možete pogledati na ovom linku...

Četvrtu godinu Mreža dodjeljuje nagrade ''Utjecajne hrvatske žene'' i ''Buduće liderice'' zbog njihova iskoraka, vodstva i inovativnosti te utjecaja na društvo i zajednice u kojima žive. Nagradu ''Buduća liderica'' uručit će jednoj djevojci u dobi do 20 godina zbog iznimnih postignuća i talenata koje iskazuje u najranijoj dobi. 

"Podržavajući takve djevojke i žene pridonosimo boljem i naprednijem društvu", istaknula je Spivak.

Mreža hrvatskih žena platforma je koja pomaže napredovanju i osnaživanju pripadnica ljepšeg spola.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije