Moja Hrvatska
6°C
  • emojmile:

    Perkovic Joso - zašto je problematičan koncept? Čovjek radi aute "toys" za dečke "moneyboys". Pa šta ? Za koga da radi ? Za obične smrtnike koji mogu ići u bilo koju tvornicu u EU, od Daimlera, BMW ili Opela i ... prikaži još! Peugeta. Mi ćemo kupovati gdje i šta možemo, a oni za koje on radi kod njega. I neka bude tako. Neka radi šta misli da je pametno. Tko smo mi da mu sudimo? Treba mu naša podrška kao dečka iz HR i to je sve, a ne uvijek neki glupavi i suvišni komentari. To što je on napravio nije nitko od kada je Juge nestalo i dok je nje bilo. Dakle pustimo ga da radi i pratimo ga i dajmo mu podršku. Skidamo mu kapu do poda i samo naprijed majstore !

  • miso:

    Ovi lijepi primjeri (Rimac, jučer Belupo) samo su iznimke. Hrvatska je duboko problematična pokradena zemlja. Velike pozitivne promjene treba načiniti da se izvučemo, jer su nas 27 godina temeljito uništavali i uništili. Savjet: bježite što dalje i što brže od ... prikaži još! Hrvatske dok se situacija s tubokom ne promjeni. Do daljnjega tako!

  • perkovic.joso:

    Problem Rimca je problematican koncept. Njegove automobile moze se prodati vrlo bogatim skorojevicima u smislu 'big boys toys' i to je sve. Muskov Tesla se po noci puni u garazi subsidiranom strujom a po danu vozi do posla i natrag. ... prikaži još!g. I to je to. I gliser na struju bio bi problematican koncept.

Još iz rubrike Vijesti

Jozo Lavička s nagradom "Metron"
IN MEMORIAM

Umro moravski Hrvat Jozo Lavička, kulturni velikan najsjevernije grane gradišćanskih Hrvata

Povratnici
POVRATAK ISELJENIKA

Demograf: 'Očekivano je da se ljudi u ovoj situaciji vraćaju u sigurnost svog doma'

humanitarna kampanja

Američki Hrvati prikupljaju donacije za oštećene bolnice u Zagrebu