Kanadski Hrvati
Povratak na članak

Mati Rimcu možemo ponuditi nešto što sigurno ne može niti Silicijska dolina

U sklopu gala svečanosti bile su dodijeljene tradicionalne godišnje nagrade gospodarstvenicima i humanitarnim te kulturnim djelatnicima koji se ističu svojim postignućima

Komentari 4

EM
emojmile
10:43 19.05.2017.

Perkovic Joso - zašto je problematičan koncept? Čovjek radi aute "toys" za dečke "moneyboys". Pa šta ? Za koga da radi ? Za obične smrtnike koji mogu ići u bilo koju tvornicu u EU, od Daimlera, BMW ili Opela i Peugeta. Mi ćemo kupovati gdje i šta možemo, a oni za koje on radi kod njega. I neka bude tako. Neka radi šta misli da je pametno. Tko smo mi da mu sudimo? Treba mu naša podrška kao dečka iz HR i to je sve, a ne uvijek neki glupavi i suvišni komentari. To što je on napravio nije nitko od kada je Juge nestalo i dok je nje bilo. Dakle pustimo ga da radi i pratimo ga i dajmo mu podršku. Skidamo mu kapu do poda i samo naprijed majstore !

VL
MI
miso
12:55 18.05.2017.

Ovi lijepi primjeri (Rimac, jučer Belupo) samo su iznimke. Hrvatska je duboko problematična pokradena zemlja. Velike pozitivne promjene treba načiniti da se izvučemo, jer su nas 27 godina temeljito uništavali i uništili. Savjet: bježite što dalje i što brže od Hrvatske dok se situacija s tubokom ne promjeni. Do daljnjega tako!

VL
PJ
perkovic.joso
12:02 18.05.2017.

Problem Rimca je problematican koncept. Njegove automobile moze se prodati vrlo bogatim skorojevicima u smislu 'big boys toys' i to je sve. Muskov Tesla se po noci puni u garazi subsidiranom strujom a po danu vozi do posla i natrag.g. I to je to. I gliser na struju bio bi problematican koncept.

VL
DU
Deleted user
22:00 18.05.2017.

Zar on im vremena za ovo? bas svasta...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.