Predala vjerodajnice

Duška Paravić nerezidentno akreditirana kao hrvatska veleposlanica za Urugvaj

Ured predsjednika Urugvaja
07.07.2019.
u 21:46

U razgovoru koji je uslijedio potaknule su se teme od zajedničkog interesa za promicanje bilateralne suradnje, čemu svakako može pridonijeti hrvatska iseljenička zajednica u Urugvaju

Tijekom svečane ceremonije u predsjedničkoj palači, predsjednik Istočne Republike Urugvaj Tabaré Vázquez primio je vjerodajnice hrvatske veleposlanice Duške Paravić, koja je nerezidentno akreditirana kao hrvatska veleposlanica za Urugvaj iz Buenos Airesa. 

Uz urugvajskog predsjednika, svečanosti su bili prisutni ministar vanjskih poslova Rodolfo Nin Novoa i tajnik Predsjedništva, Miguel Angel Toma.

U razgovoru koji je uslijedio potaknule su se teme od zajedničkog interesa za promicanje bilateralne suradnje, čemu svakako može pridonijeti hrvatska iseljenička zajednica u Urugvaju.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije