Diplomacija

Veleposlanik Mihelin uručio vjerodajnice predsjedniku Mongolije

Ured predsjednika Mongolije
29.05.2019.
u 09:16

Predsjednik Mongolije, koji se i sam profesionalno bavio sportom, potvrdio je želju za osnaživanjem odnosa upravo u sportu i turizmu

Mr. sc. Dario Mihelin, veleposlanik Republike Hrvatske u Narodnoj Republici Kini koji nerezidentno pokriva i Mongoliju, u ponedjeljak je predao vjerodajnice predsjedniku Mongolije Khaltmaagiinu Battulgi, javlja Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske.

Uoči predaje vjerodajnica, veleposlanik Mihelin obavio je pregled svečane mongolske straže, intonirane su hrvatska i mongolska himna, a svečanost je upriličena na glavnom gradskom trgu u Ulan Batoru.

Tijekom susreta s predsjednikom Mongolije, naš veleposlanik je rekao kako Hrvatska želi ohrabrivati i jačati suradnju, jer dvije države imaju puno otvorenih mogućnosti, posebice u području turizma, kulture i sporta te pojedinih gospodarskih grana.

Predsjednik Mongolije, koji se i sam profesionalno bavio sportom, potvrdio je želju za osnaživanjem odnosa upravo u sportu i turizmu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije