šest kamiona

Donacija za Banovinu: Konvoj humanitarne pomoći iz Stuttgarta krenuo prema Hrvatskoj

Fenix (Željko Cindrić)
13.05.2021.
u 12:23

Pomoć će biti raspoređena na četiri odredišta, odnosno u bolnicu u Sisku, Crveni križ Sisak i Kostajnica te udrugu KAS Sisak

Iz Stuttgarta je jutros oko 6 sati krenuo konvoj humanitarne pomoći koju su prikupljali članovi hrvatskih i njemačkih udruga i klubova.

Konvoj će na potresom pogođeno područje Banovine stići u večernjim satima. U konvoju, odnosno u šest kamiona, nalazi se oprema za bolnice, kreveti, namještaj i građevinski materijal, piše Fenix magazin

Pomoć će biti raspoređena na četiri odredišta, odnosno u bolnicu u Sisku, Crveni križ Sisak i Kostajnica te udrugu KAS Sisak.

Donacije su se prikupljale unutar humanitarne akcije Vile Croatie Stuttgart, Hrvatske kulturne zajednice Stuttgart, nogometnog kluba Croatia Stuttgart, internetske stranice Hrvati Stuttgart, njemačka humanitarna organizacija ADRA i njemačkog Crvenog križa Esslingen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije