Pokraj Varaždina

Ragib Avdić bit će ispraćen u petak u domovini

Privatni album
29.05.2019.
u 12:42

U životu i u smrti, i Hrvatska je njihova vječna domovina! Ragibe, neka ti je laka hrvatska zemlja koju si toliko volio

U Sydneyu je 7. veljače 2019. u 84. godini života preminuo Ragib Avdić. Posljednji ispraćaj (pepeo pokojnika) bit će održan u petak 31. svibnja u 13 sati na groblju Maruševec pokraj Varaždina. Uslijedit će misa zadušnica.

"Mi koji smo poznavali Ragiba, samozatajnog, toplog čovjeka i istinskog domoljuba, vjerujemo da će sa svojom suprugom Đurđicom naraštajima ostati u pamćenju kao neumorni borac za pravo hrvatskog naroda na slobodu i neovisnost. Bio je dugovječni dopredsjednik Hrvatskog narodnog vijeća. Uz niz drugih dužnosti koje su supružnici Avdić obavljali u hrvatskoj zajednici u Australiji, zadužili su nas da ih ne zaboravimo i da se prisjetimo da su ostali do kraja vjerni svojoj naciji i svom hrvatskom narodu, i kao iseljenici i kao povratnici. U životu i u smrti, i Hrvatska je njihova vječna domovina! Ragibe, neka ti je laka hrvatska zemlja koju si toliko volio! Počivao u miru", na Facebooku je napisala Mirjana Ana-Maria Piskulić, dugogodišnja prijateljica obitelji Avdić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije