Varaždin

Mladi Hrvat iz Wiesbadena postao dvostruki svjetski prvak na SP-u u kickboxingu

Fenix Magazin
18.09.2019.
u 00:33

Sudjelovali su natjecatelji iz Njemačke, Sjedinjenih Američkih Država, Ukrajine, Poljske, Mađarske, Češke, Austrije, Engleske, Walesa, Italije, Španjolske, Švicarske, Turske, Nepala

Mladi Hrvat iz Wiesbadena Manuel Bodrožić postao je dvostruki svjetski prvak na SP-u u kickboxingu na natjecanju koje je od 13. do 15. rujna održano u Varaždinu. 

Pojas svjetskog prvaka i zlatnu medalju Bodrožić je osvojio u kategoriji do 50 kilograma i kategoriji do 55 kilograma. Nastupao je u dresu svog njemačkog kluba Fight Club M K Wiesbaden, javlja Fenix Magazin.

Dosad je ovaj 14-godišnjak osvojio šest titula svjetskog prvaka, a nakon Varaždina taj se broj povećao na ukupno osam. Boje njemačkog kluba iz Wiesbadena branio je i Yassin Azzoui koji je osvojio dva druga mjesta. Trener kluba je Manuelov otac Marko Bodrožić.

Na Svjetskom prvenstvu u kickboxingu sudjelovali su natjecatelji iz Njemačke, Sjedinjenih Američkih Država, Ukrajine, Poljske, Mađarske, Češke, Austrije, Engleske, Walesa, Italije, Španjolske, Švicarske, Turske, Nepala... 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije