UZ POŠTIVANJE MJERA

Karlovačko društvo u Sydneyju najavilo svoju tradicionalnu zabavau 'Maskare'

Hrvatska matica iseljenika
02.02.2021.
u 10:44

Goste će zabavljati hrvatski glazbeni sastav  'Budilice' na čelu s Jozom Zorićem, a specijalni žiri odabrati će tri najbolje maske i dodijeliti im prigodne nagrade.

Članovi Hrvatskog Karlovačkog društva u Sydneyju će organizirati u nedjelju, 24. veljače tradicionalnu zabavu "Maskare" u velikoj dvorani HD “Sydney”, u Punchbowlu. Zabava će se održati uz dopuštenje lokalnih vlasti i poštivanje propisanih epidemioloških mjera. 

Goste će zabavljati hrvatski glazbeni sastav  'Budilice' na čelu s Jozom Zorićem, a specijalni žiri odabrati će tri najbolje maske i dodijeliti im prigodne nagrade.

Predsjednik Karlovačkog društva Vlado Ilijančić kazao je kako su u siječnju zbog pandemije otkazani popularne “Dane karlovackog piva” U HK “Kralj Tomislav”, a i iznenada je preminuo njihov tajnik društva Vlado Šimunovic. 

- Za "Maškare" vlada veliki interes, kao i za odgođene “Dane karlovačkog piva”. No, o tome drugom prilikom, kazao je Vlado Ilijančić, piše Hrvatska matica iseljenika

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije