Moja Hrvatska
8°C
 • Avatar slaven0
  slaven0:

  tko o cemu, kur*a o postenju, sto bi nasi stari rekli. Istina jest da je vecini mladih, a i starih koje znam dozlogrdila vise ova korumpirana kaljuza, znam ljude koji su se pokupili i otisli pred mirovinu, a di nece ... prikaži još! ljudi koji imaju cijeli zivot pred sobom. ALI, Katolicka crkva i s njom povezane institucije su alfa i omega licemjerja i korupcije u Hrvatskoj, cak i vise nego stranke u Saboru. Dovoljno za reci da sam primoran iz svog dzepa placati uzdrzavanje osudjenih pedofila, a sto je jos gore, Uzoriti koji ih je stitio i premjestao od zupe do zupe je i dalje vodja Crkve u Hrvata.... A sto je jos gore od svega toga, takvih svecenika za koje Kaptol zna da su pedofili jos uvijek ima po zupama u Hrvatskoj. Nevjerojatno mi je da su i roditelji pristali na sutnju i zastitu takvih spodoba zbog vlastite ideoloske zadojenosti, cemu se onda cudimo kada zbog ideoloske zadojenosti 20ak % glasaca konstantno dovodi uvijek iste mafijase na vlast..

 • Rocky.Zg:

  Krivi su masoni, udruge, komunisti, jugonostalgičari, udba, orjuna.... svi su krivi osim onih koji su na vlasti daleko najvise bili a i jos su. Naravno da nisu krivi kada njih crkva podržava, a oni daju crkvi sve što žele tj novce.

 • acer7:

  lažete namjerno. Da novac je glavni uzrok. Jer posla nema, tj nema normalnog posla za normalna primanja. Ovo su samo posljedice koje ste nabrojali. Ako me netko smeta, odem drugdje druga firma me želi, ali kaj kad ni ona nema ... prikaži još! novaca. pa ste normalni s tim plaćama. 80% placa u HR su plaće socijalnih slučajeva. Tko ostane da mora od plaće samo živjeti mora se seliti hoće neće.

Još iz rubrike Vijesti

KORONAVIRUS

Bečki Hrvati tuguju za Jerkom Dumančićem

Josip Čenić
PRIZNANJE

Kantautor Josip Čenić postao 'počasni član' Hrvatskog centra u Beču

Odlazak
ANALIZA

Traume naših iseljenika: Sad bi im draže bilo biti u Hrvatskoj sa svojim narodom