Veliko slavlje
Povratak na članak

Hrvati iz Chicaga uz janjce, odojak i Thompsona proslavili pobjedu vatrenih

Na parkiralištu ispred centra pripremao se roštilj, pekli su se odojak i janjetina, za djecu je postavljen dvorac na napuhavanje tako da su mnoge obitelji mogle odahnuti uz utakmicu dok su se mališani zabavljali

Komentari 5

BO
bozzo147
15:41 18.06.2018.

Uklopili se u Trumpovu Ameriku.

VL
FA
fake
15:49 18.06.2018.

stinkyink JE KOMENTIRAO/LA: Migranti iz Velike Kladuše organizirano krenuli prema Hrvatskoj "sto sad kukate, tu se kurcite nekakvim olujama, pa sto sad cekate, nego cvilite ko pickice."..................................................četko provokator sa pjenom na ustima.Zavuci se u rupu iz koje si izašao i uglancaj traktor koji si ikrao.

VL
DU
Deleted user
15:45 18.06.2018.

ahahaaa, koji primitivan i zaosto narod. I sto se ne vratite kad ste tolike rvatine, sve prodate tamo. odrektnete se americkog drzavljanstva i karta u jednom pravcu.. ahahaaaaa evo samo sto niste, ne bi vas sa pusakom otjerali da idete zivjeti u hrvatsku….ja ne znam ko normalan u glavi moze ista imati sa ovim ljudima a kamoli se druziti sa njima. ja sam zivio u Tampi od 81-ve do 93-ce. I sad sam redovno na relaciji London - Tampa i ne zelim znati da ovi likovi postoje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.