Veliko slavlje

Hrvati iz Chicaga uz janjce, odojak i Thompsona proslavili pobjedu vatrenih

Foto: Marko Lugarić
1/14
18.06.2018.
u 15:03

Na parkiralištu ispred centra pripremao se roštilj, pekli su se odojak i janjetina, za djecu je postavljen dvorac na napuhavanje tako da su mnoge obitelji mogle odahnuti uz utakmicu dok su se mališani zabavljali

Protekla subota itekako je bila uzbudljiva za Hrvate u Chicagu. U Hrvatskom kulturnom centru danima se  pripremalo praćenje utakmice između Hrvatske i Nigerije. Ipak, ono što je iznenadilo organizatore samog događaja jest broj posjetitelja.

Prije nekoliko dana na Facebook stranici centra kreiran je događaj gledanja utakmice, no kako se veliki dan približavao, sve više naših ljudi potvrdilo je svoj dolazak. Bio je to pravi navijački tabor usred Chicaga. 

Na parkiralištu ispred centra pripremao se roštilj, pekli su se odojak i janjetina, za djecu je postavljen dvorac na napuhavanje, tako da su mnoge obitelji mogle odahnuti uz utakmicu dok su se mališani zabavljali.

Naravno, najveća gužva bila je upravo u baru gdje se pratila utakmica, a pjesma, navijanje i dobro raspoloženje nastavljeno je i nakon spektakla. Nadamo se i daljnjim uspjesima naših vatrenih jer u ovako dobrom raspoloženju i društvu slavlje zbog pobjede još slađe pada.

Ključne riječi

Komentara 5

BO
bozzo147
15:41 18.06.2018.

Uklopili se u Trumpovu Ameriku.

FA
fake
15:49 18.06.2018.

stinkyink JE KOMENTIRAO/LA: Migranti iz Velike Kladuše organizirano krenuli prema Hrvatskoj "sto sad kukate, tu se kurcite nekakvim olujama, pa sto sad cekate, nego cvilite ko pickice."..................................................četko provokator sa pjenom na ustima.Zavuci se u rupu iz koje si izašao i uglancaj traktor koji si ikrao.

DU
Deleted user
15:45 18.06.2018.

ahahaaa, koji primitivan i zaosto narod. I sto se ne vratite kad ste tolike rvatine, sve prodate tamo. odrektnete se americkog drzavljanstva i karta u jednom pravcu.. ahahaaaaa evo samo sto niste, ne bi vas sa pusakom otjerali da idete zivjeti u hrvatsku….ja ne znam ko normalan u glavi moze ista imati sa ovim ljudima a kamoli se druziti sa njima. ja sam zivio u Tampi od 81-ve do 93-ce. I sad sam redovno na relaciji London - Tampa i ne zelim znati da ovi likovi postoje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije