U petak

Dođite na Vukovarsku večer u Beč. Nastupaju Krunoslav Kićo Slabinac...

PR
15.10.2018.
u 09:21

Bogat i raznovrstan program svojim će nastupom uveličati i Hrvatsko kulturno i glazbeno društvo "Dunav" iz Vukovara, koje je prošle godine proslavilo 150. obljetnicu svog postojanja i djelovanja

U organizaciji Kulturnog i sportskog društva Zagreb u Beču, kojim predsjeda Blaško Papić, u petak 19. listopada 2018. godine s početkom u 19.30 sati u Svečanoj dvorani bečkog Radničkog sveučilišta – VHS, Längenfeldgasse 13-15 (1120 Wien), održat će se "Vukovarska večer".

Zvijezda večeri je legenda tamburaške glazbe i hrvatskih evergreena Krunoslav Kićo Slabinac koji već više od pola stoljeća nezaboravnim izvedbama, od bećarca, ljubavnih balada do rock and rolla, oduševljava publiku u Lijepoj Našoj i izvan njenih granica. 

Bogat i raznovrstan program svojim će nastupom uveličati i Hrvatsko kulturno i glazbeno društvo "Dunav" iz Vukovara, koje je prošle godine proslavilo 150. obljetnicu svog postojanja i djelovanja. Društvo ima više od 120 članova i djeluje kroz dječju i odraslu folklornu skupinu, mlađu i stariju tamburašku sekciju, tamburaški orkestar i folklorni pjevački zbor. Ono uspješno njeguje narodne običaje i nošnje, svirku i pjesmu, folklorne igre i plesove Slavonije i zapadnog Srijema.

"Ovu kulturno-zabavnu večer obilježit će bogatstvo tamburaške glazbe, popularne i nezaboravne pjesme, plesovi, ljepota narodnih nošnji i običaja te folklorno umijeće naših dragih gostiju. Dođite i uživajte, dobra zabava je zajamčena", pozvao je glavni organizator događaja Blaško Papić, dodavši: "Za ulaznicu od 25 eura nudimo izvrstan kulturno-zabavni program, večeru, bogat izbor pića i tombolu."

Dodatne informacije mogu se dobiti putem e-maila: office@zagrebwien.at ili na telefone br.: 0699 1945 1910 i 01 504 6354, kao i na ovoj internetskoj stranici...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije