Semestralni tečaj

Želite li učiti hrvatski jezik u Zagrebu? Evo kako se možete prijaviti

Luka Stanzl/PIXSELL
07.02.2019.
u 10:16

Organizator tečaja navodi kako izborni kolegiji iz hrvatskog jezika i hrvatske kulture obuhvaćaju govorne vježbe, gramatiku, etnologiju, svakodnevnu kulturu, film, književnost

Odsjek za kroatistiku Filozofskog fakulteta zagrebačkog Sveučilišta, jednog od najvećih u Hrvatskoj, organizira od 25. veljače do 7. lipnja 2019. godine u Zagrebu Semestralni tečaj hrvatskog jezika i kulture. 

Dobra je to prilika za hrvatske iseljenike i njihovu djecu, kao i za Austrijance koji iz poslovnih ili privatnih razloga žele naučiti hrvatski jezik te doznati više o našoj kulturi.

Tečaj traje 15 tjedana tijekom jednog semestra. Polaznici hrvatski jezik uče tri školska sata (3 x 45 minuta) svakog radnog dana, što ukupno iznosi 225 nastavnih sati jezičnih vježbi tijekom jednog semestra. Polaznici mogu dodatno učiti i o hrvatskoj kulturi.

Semestralni tečaj hrvatskog jezika i kulture akreditiran je kao "Jezične vježbe iz hrvatskoga kao drugoga i stranog jezika". Uspješan završetak programa polaznicima omogućuje i stjecanje 14 ECTS-a.

Učenje hrvatskog jezika provodi se na različitim razinama, od početne do C1 razine, u skladu sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike.

Organizator tečaja navodi kako izborni kolegiji iz hrvatskog jezika i hrvatske kulture obuhvaćaju govorne vježbe, gramatiku, etnologiju, svakodnevnu kulturu, film, književnost...

Sve informacije o Semestralnom tečaju mogu se dobiti na ovom linku...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije