Vukovar

Započela Ljetna škola hrvatskog identiteta "Korijeni"

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske
20.08.2019.
u 10:18

Sudjeluje 59 učenika od 11 do 14 godina iz Austrije, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine

Ljetna škola hrvatskog identiteta 2019. dio je projekta "Korijeni". Na njoj sudjeluje 59 učenika od 11 do 14 godina iz Austrije, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Kroz bogato ispunjen sedmodnevni program, polaznici Ljetne škole upoznat će bogatu kulturnu i povijesnu baštinu grada Vukovara, a na zanimljivim radionicama i sportskim aktivnostima imat će priliku usvojiti nova znanja te sklopiti prijateljstva sa svojim vršnjacima iz Vukovara.

Toplu dobrodošlicu sudionicima zaželjele su: Ivana Mujkić, zamjenica gradonačelnika Grada Vukovara i Lidija Miletić, ravnateljica OŠ Dragutina Tadijanovića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije