Priština

Veleposlanica Barišić predala vjerodajnice predsjedniku Republike Kosovo

president-ksgov.net
14.10.2019.
u 11:27

Kosovski predsjednik također je istaknuo kako se zemlje Zapadnog Balkana trebaju ugledati na reforme koje je Hrvatska napravila na putu prema NATO-u i EU članstvu

Veleposlanica Danijela Barišić predala je vjerodajnice predsjedniku Republike Kosovo Hashimu Thaciju. Čestitajući novoj veleposlanici na dužnosti, predsjednik Thaci rekao je kako će nastaviti rad na jačanju bilateralnih odnosa naših dviju država i građana. Zahvalio je Hrvatskoj na potpori koju pruža Kosovu, posebno na području euroatlantskih integracija. 

"Hrvatska je važan partner Kosova. Naši dobri odnosi trebaju se preslikati i na područje gospodarstva, obrazovanja i kulture", napomenuo je Thaci.

Veleposlanica Barišić istaknula je kao će Hrvatska i dalje podupirati Kosovo u euroatlantskim integracijama te nastaviti raditi na jačanju bilateralnih odnosa.

Kosovski predsjednik također je istaknuo kako se zemlje Zapadnog Balkana trebaju ugledati na reforme koje je Hrvatska napravila na putu prema NATO-u i EU članstvu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije