Blago Džajkić

Večernjakov dopisnik provest će 15 dana na biciklu

Blago Džajkić
Foto: Stipe Puđa
06.05.2016.
u 11:06

Pratite put od 1300 kilometara po Hrvatskoj iz objektiva našeg iseljenika

Kako bi snimio najljepše fotografije hrvatske obale, Blago Džajkić, strastveni sportaš i fotoreporter iz Freiburga, jučer je krenuo na biciklistički maraton od najsjevernije do najjužnije točke Jadrana.

"Vrijeme je lijepo, no naša zemlja još je ljepša. Možda se turneja malo i oduži jer će mi trebati više vremena za fotografiranje, nego za vožnju. A po dobrom starom običaju, tu i tamo se mora stati na koje piće", poručuje Džajkić.

Što će sve doživjeti od Kanegre do Prevlake, na putu od 1300 kilometara, objavljivat će portali Fenix i Hrvati Freiburg.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije