Predstava

Ustav Republike Hrvatske i u Beču

Ustav Republike Hrvatske
Miranda Cikotić/Pixsell
06.10.2017.
u 09:16

Autori predstave su Ante Tomić i Rajko Grlić, a redatelj je Vinko Brešan. Glume Borko Perić, Nikša Butijer, Ana Maras Harmander, Damir Poljičak, Matija Šakoronja i Vedran Mlikota

Zagrebačko Satiričko kazalište Kerempuh gostuje u nedjelju, 15. listopada, u bečkom kazalištu Akzent s predstavom "Ustav Republike Hrvatske", koja je oduševila brojnu publiku u Hrvatskoj i izvan njezinih granica. 

Glavni organizator gostovanja zagrebačkog Kerempuha u Beču je Kulturno i sportsko društvo Zagreb, na čijem je čelu Blaško Papić. 

U najavi predstave stoji: "Nakon velikog uspjeha jednog od najhrabrijih filmova novog milenija, Ustav Republike Hrvatske i na pozornici je Satiričkog kazališta Kerempuh. Riječ je o predstavi koja će se baviti ljubavlju i mržnjom, hrabrošću i kukavičlukom, erotikom i netrpeljivošću prema drugima i različitima".

Autori predstave su Ante Tomić i Rajko Grlić, a redatelj je Vinko Brešan. Glume Borko Perić, Nikša Butijer, Ana Maras Harmander, Damir Poljičak, Matija Šakoronja i Vedran Mlikota.

"Dođite pogledati ovu zanimljivu hit predstavu, intimnu i ljubavnu priču o četvero ljudi koji žive u istoj stambenoj zgradi u središtu Zagreba", poručio je zainteresiranim bečkim ljubiteljima kazališta predsjednik Blaško Papić.

Predstava se održava u sklopu Godine kulture Austrija – Hrvatska 2017., a njezin početak najavljen je za 20 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije