Božićna proslava

"Učiteljice" i Tiho Orlić rasplesali Hrvate u Beču

Učiteljice i Tiho Orlić
Foto: Snježana Herek
1/8
25.11.2016.
u 09:06

Ruke u zraku, pjevanje i njihanje u ritmu s besprijekornim gostima nabijenima neiscrpnom energijom, zanosom i ljubavi, trajalo je do ranih jutarnjih sati

Prepuna dvorana, oduševljena publika i rasplesani podij najbolja su potvrda sjajno organizirane božićne proslave i kraja uspješne sportske godine, koju je nogometni klub Cro Vienna Beč upriličio u subotu u bečkoj dvorani Casablanca. Bila je to večer za pamćenje.

Vrijedni domaćini, koji su u lipnju ove godine s hrvatskim nogometnim legendama u Beču proslavili desetu obljetnicu postojanja i rada, a koji kao složna sportska obitelj mogu biti uzor mnogim hrvatskim udrugama u Austriji, zaslužuju sve riječi pohvale. 

Okupiti toliko mališana i mladih danas baš nije jednostavna stvar. A Cro Vienni, na čelu s predsjednikom Matom Stojanovićem i sportskim direktorom Andrijom Bubalovićem te Ružom Stjepanović, prodornom, ali uvijek srdačnom tajnicom koja drži sve klupske konce u rukama, to je očito pošlo za rukom. I zato im svaka čast i hvala!

Na početku večeri sve prisutne pozdravio je već uigrani voditeljski par Ruža Stjepanović i Mladen Mikić, a potom i predsjednik Cro Vienne Mato Stojanović. 

Zahvalio je svima onima koji na bilo koji način podržavaju klub, kao i brojnim prijateljima jer su pomogli u organizaciji ove zahtjevne i velike godišnje proslave s oko tisuću gostiju. 

Posebna zahvala upućena je sponzorima bez kojih, kako je Stojanović istaknuo, "ne bi bilo ni Cro Vienne, ni ove proslave".

Nakon uvodnih riječi predsjednika, na pozornicu su izišle glazbene zvijezde večeri, prvo mladi Splićanin Tiho Orlić, poznat po domoljubnim i ljubavnim pjesmama, a nakon njega atraktivan i seksepilan ženski bend "Učiteljice" – Ana, Matea i Silvia, koje su sve prisutne oduševile glasom i stasom. 

Od tada se atmosfera u dvorani počinje zagrijavati i doseže vrhunac, posebice nakon "Učiteljičinih" žestokih ritmova koji su "zapalili" publiku. 

Ruke u zraku, pjevanje i njihanje u ritmu s besprijekornim gostima nabijenima neiscrpnom energijom, zanosom i ljubavi, trajalo je do ranih jutarnjih sati.

Između nastupa Orlića i "Učiteljica", čelnici kluba podijelili su mladim nogometašima, od uzrasta U6 do U18, prigodne božićne darove, a U11 dobio je naknadno i medalje za osvojeno prvo mjesto u svojoj skupini. 

Mladi igrači pripremili su božićne darove i za svoje trenere, zahvalivši im tako na strpljenju dok ih uče nogometnim vještinama. 

Dojmljivo je bilo vidjeti i zahvalu mladih nogometašica kluba njihovoj trenerici i igračici Ruži Stjepanović.

Svečanosti je prisustvovao i Djed Božićnjak koji je mališane darivao slatkišima, a za njih su posebno napravljene i dvije slavljeničke torte. 

Uprava Kluba nije zaboravila svoje sponzore, podijelivši im prigodne zahvalnice.

Dio tog nezaboravnog spektakla bila je i bogata domaća trpeza, kulinarski specijaliteti, domaći božićni kolačići i vina te vrlo vrijedna tombola. 

Čelnici kluba – Stojanović, Bubalović i tajnica Stjepanović rekli su za Večernji list kako im je glavna zadaća "briga za mlade generacije, očuvanje hrvatskog jezika, zajedništvo i dobri sportski rezultati kluba, iz kojeg su ponikle brojne poznate hrvatske nogometne zvijezde".

Podsjetimo, SK Cro Vienna iz Beča već je dvaput u njemačkom Bad Homburgu proglašen najpopularnijim nogometnim klubom hrvatskog iseljeništva i dobitnik je dviju prestižnih "Večernjakovih domovnica", 2012. i 2016. godine. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije