Spektakl

Tomislav Bralić i klapa Intrade uskoro u Beču

Duško Jaramaz/PIXSELL
04.11.2018.
u 09:13

Ono što je posebnost ovog koncerta je to da će Bečani biti prvi koji će imati priliku čuti nekoliko pjesama s njihovog novog CD-a "Bilo je i vrime", koji bi se u prodaji trebao pojaviti do Božića

Tradicija se nastavlja! Publici omiljeni Tomislav Bralić i klapa Intrade u nedjelju 11. studenog 2018. u 19.30 sati gostuju u poznatom bečkom kazalištu Akzent.

To je sjajna prilika da Bečani ponovno uživaju u još jednom spektakularnom koncertu ove klape koja već više od tri desetljeća djeluje na hrvatskoj glazbenoj sceni i osvaja publiku, ne samo diljem domovine, nego i izvan njenih granica.

Klapa Intrade s Tomislavom Bralićem bila je prva klapa koja je nastupila u zagrebačkoj Areni, nakon koje je ispunila i sve ostale domaće Arene. Prošle godine ispunila je i svoj dugogodišnji san nastupivši u pulskoj Areni, a koncert je uživo prenosila i Hrvatska radiotelevizija.

Ono što je posebnost ovog koncerta je to da će Bečani biti prvi koji će imati priliku čuti nekoliko pjesama s njihovog novog CD-a "Bilo je i vrime", koji bi se u prodaji trebao pojaviti do Božića. Dakle, bečki koncert bit će djelomično i ekskluziva, stoga ne čudi veliki interes.

Ulaznice se mogu nabaviti na internetskoj stranici Akzenta i na blagajni kazališta, Theresianumgasse 18 (1040 Beč), kao i putem Ticket-Hotlinea: 01/50165–13306.

S obzirom na to da su pred Tomislavom Bralićem i klapom Intrade mega glazbeni spektakli u prosincu u Zagrebu i Splitu, te početkom veljače u Ljubljani, bečka publika bit će prva koja će imati prilike uživati u njihovim uspješnicama, starim i novim. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije