"To sam ja"

Tereza Kesovija predstavlja Bečanima svoju autobiografiju

Tereza Kesovija
Robert Anić/PIXSELL
27.04.2017.
u 09:12

Autorica je napisala 660 novinskih kartica, odnosno milijun i dvjesto tisuća znakova, a u knjizi je spomenuto 750 imena, od kojih znatan dio čini povijest hrvatske zabavne glazbe

U sklopu Godine kulture Austrija – Hrvatska 2017., poznata hrvatska estradna diva Tereza Kesovija predstavit će svoju autobiografiju u petak, 28. travnja, s početkom u 19 sati u hrvatskom veleposlanstvu u Beču. 

Riječ je o knjizi koja donosi sve detalje o životu i radu ove poznate međunarodne umjetnice, koja je obilježila ne samo hrvatsku nego i europsku glazbenu scenu, posebice francusku. 

Ulomke iz autobiografije "To sam ja" čitat će autorica.

Predgovor djelu, čiji je izdavač Večernji list, a urednik Žarko Ivković, napisao je Pero Zlatar. 

Za pogovor je zaslužan Arsen Dedić, s kojim je Tereza studirala flautu na Muzičkoj akademiji u Zagrebu.

Autorica je napisala 660 novinskih kartica, odnosno milijun i dvjesto tisuća znakova, a u knjizi je spomenuto 750 imena, od kojih znatan dio čini povijest hrvatske zabavne glazbe.

Organizator predstavljanja autobiografije "To sam ja" Hrvatski je institut u Beču na čelu s predsjednicom Nevenkom Petković, pokrovitelj je Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Austriji, a sponzor bečki Magistrat 7, nadležan za kulturu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije