Fotogalerija

Sveučilišnu školu hrvatskog jezika i kulture završila su 23 polaznika iz 13 europskih i prekomorskih zemalja

Foto: Hrvatska matica iseljenika
1/10
22.07.2019.
u 11:13

Polaznici koji su položili ispite dobili su diplomu Sveučilišta u Zagrebu, svjedodžbu s upisanim ocjenama i potvrdu o osam ECTS bodova

U petak je završila Sveučilišna škola hrvatskog jezika i kulture koju već godinama organiziraju Hrvatska matica iseljenika i Sveučilište u Zagrebu.

U radu škole sudjelovalo je 23 polaznika iz 13 europskih i prekomorskih zemalja (Novi Zeland, Sjedinjene Američke Države, Kanada, Japan, Urugvaj, Čile, Švedska, Rusija, Italija, Francuska, Mađarska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Njemačka i Ukrajina).
 
Školu su polazili i stipendisti s partnerskih sveučilišta, ove godine njih osmero sa Sveučilišta u Pečuhu (Mađarska), Sveučilišta u Glasgowu (Ujedinjeno Kraljevstvo), Humboldt sveučilišta u Berlinu (Njemačka), Sveučilišta Magallanes (Čile), Sveučilišta u Torontu (Kanada), Nacionalnog sveučilišta Ivan Franko u Lavovu (Ukrajina) te Instituta Filip Kaušić (Mađarska).

Polaznici koji su položili ispite dobili su diplomu Sveučilišta u Zagrebu, svjedodžbu s upisanim ocjenama i potvrdu o osam ECTS bodova, javlja Hrvatska matica iseljenika.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije