'Andres Bello'

Obilježena svečanost dodjele diploma polaznicima čileanske diplomatske akademije

Foto: Ministarstvo vanjskih i europskih poslova
1/2
13.12.2017.
u 17:28

Svečanosti je prisustvovala i veleposlanica RH u Čileu Nives Malenica.

Svečanost dodjele diploma polaznicima čileanske Diplomatske akademije „Andres Bello“ održana je 7. prosinca 2017. u predsjedničkoj palači La Moneda u Santiagu.

Svečanosti je prisustvovala i veleposlanica RH u Čileu Nives Malenica.

Svečanost je organizirana za 15 čileanskih i 23 strana polaznika diplomatskog tečaja. Hrvatska je ove godine prvi put imala polaznika, gospodina Igora Bakovića, savjetnika za kulturu i znanost u uredu gradonačelnika Splita. 

Predsjednica Čilea Michelle Bachelet uručila je diplome ovogodišnjim polaznicima, naglasivši pri tome ulogu Čilea na međunarodnom planu, odgovornosti i izazove s kojima se danas susreće, kao i važnost snaženja demokracije, promicanja obrazovanja, poticanja gospodarskog rasta i većih prava žena.

Ove godine Akademija slavi 63 godine djelovanja i 40 godina otkako prima strane polaznike.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije