KARNEVAL
Povratak na članak

Prosvjed Hrvatskog centra Beč protiv uvredljivog transparenta u Keresturu u Gradišću

„Transparent s natpisom da nema – iskrenog Hrvata – niti – zdravoga Kineza – duboko u dušu vrijeđa veliki broj ljudi u Gradišću, stoji u priopćenju koje je potpisao kurator Hrvatskog centra u Beču i glavni urednik Hrvatskih novina Petar Tyran.

Komentari 1

Avatar Dakota_Bunker
Dakota_Bunker
12:16 28.02.2020.

Lagan posao na mreži, pridružite se sada i počnite zarađivati više od 500 USD dnevno. Prošli mjesec zaradio sam i primio 27392 dolara od ovog lakog posla, dajući maksimalno 3 sata dnevno. Izuzetno je jednostavno poslovati i redovito zarađivati od njega. Sada to može dobiti bilo koja osoba na Zemlji i započeti s zarađivanjem više dolara na internetu. posjetite ovu stranicu za više detalja ........... >>>>>> w­­­w­­­w­­­­.­­­C­­­a­­­s­­­h­­­F­­­l­­­o­­­w­­­7­­­7­­­.­­­C­­­o­­­m

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.