Split

Prijavite se na konferenciju o iseljeničkom turizmu

Sanjin Strukić/PIXSELL
21.03.2019.
u 09:25

Budući da je broj mjesta za sudjelovanje na splitskom skupu ograničen, organizator moli sve zainteresirane da što brže reagiraju na poziv

"Hrvatsko iseljeništvo, naš 12. igrač na terenu" naslov je pozivnice Centra za istraživanje hrvatskog iseljeništva iz Zagreba, koji sa splitskom podružnicom Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar, Hrvatskom gospodarskom komorom i Poliklinikom Bagatin, poziva sve zainteresirane osobe u inozemstvu da se prijave na 2. međunarodnu konferenciju o iseljeničkom turizmu u Splitu.

Događaj će se održati od 17. do 18. svibnja 2019. u Hrvatskoj akademiji znanosti i umjetnosti (palača Milesi) u Splitu, Trg braće Radića 7, a zainteresirani se mogu prijaviti na ovom linku...

"Ponovno želimo povezati iseljenu i domovinsku Hrvatsku, postaviti nove ciljeve u smislu iseljeničkog turizma i poslati neke važne poruke", stoji u pozivu.

Naglašava se i da će konferencija u Splitu programski pokrivati različite teme, od brendiranja Hrvatske, preko gastro i kulturne ponude, zdravstvenog turizma i sporta do najrazličitijih mogućnosti ulaganja u nekretnine i gospodarstvo, uz posebne goste iznenađenja s hrvatske estradne scene, iz svijeta posla i sporta.

Budući da je broj mjesta za sudjelovanje na splitskom skupu ograničen, organizator moli sve zainteresirane da što brže reagiraju na poziv koji započinje tvrdnjom: "Svima nam je već kristalno jasno da je oduvijek domovinu Hrvatsku štitio i branio njezin 12. igrač na terenu – a to je naše iseljeništvo".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije