BAŠTINA

Predstavljanje monografije 'Tradicijska baština, identitet i migracije bačkih Hrvata Šokaca'

Hrvatska matica iseljenika
19.05.2021.
u 09:43

Predstavljanje je prošle godine otkazano zbog protuepidemijskih mjera, a ovaj će susret biti održan uz poštivanje sada važećih mjera.

Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata organizira predstavljanje monografije Tradicijska baština, identitet i migracije bačkih Hrvata Šokaca u nedjelju, 23. svibnja 2021. godine s početkom u 18 sati u prostorijama Hrvatskog kulturno-umjetničko-prosvjetnog društva Matoš u Plavni (Maršala Tita 52), piše Hrvatska matica iseljenika. 

Tom prilikom bit će predstavljen i projekt virtualne arhivske zbirke Baština Hrvata u Srbiji na međunarodnoj suradničkoj digitalnoj platformi Topoteka (https://hrvatisrbija.topoteka.net/). Pripadnici ove lokalne zajednice će biti pozvani na prikupljanju važne kulturne baštine sačuvane na starim fotografijama i sličnoj arhivskoj građi.

Predstavljanje je prošle godine otkazano zbog protuepidemijskih mjera, a ovaj će susret biti održan uz poštivanje sada važećih mjera. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije