Gradišćanski Hrvati

Poznato mjesto i vrijeme božićnog koncerta zbora 'Otvorena srca'

Snježana Herek
09.12.2019.
u 12:20

Kako stoji u najavi, uz tradicionalne božićne pjesme iz Hrvatske i svijeta, na programu će se naći i djela hrvatskih i svjetskih skladatelja

Mješoviti zbor gradišćanskih i ostalih Hrvata „Otvorena srca“ i ove će godine svoj Božićni koncert održati u prestižnoj dvorani Bečkih dječaka MuTh u Beču (Am Augartenspitz 1, 1020 Wien). I to 14. prosinca 2019. godine, s početkom u 20 sati. 

Uz zbor Otvorena srca, na koncertu će nastupiti i njihovi gosti, simfonijski orkestar „The New Symphony Vienna“, Mješoviti zbor bečkog konzervatorija Richard Wagner te solistice Sanja Erceg Vrekalo (mezzosopran) i Sara Dragičević (sopran), pod ravnanjem mladog Splićanina s bečkom adresom Giuseppea Terze.

Kako stoji u najavi, uz tradicionalne božićne pjesme iz Hrvatske i svijeta, na programu će se naći i djela hrvatskih i svjetskih skladatelja I. pl Zajca, F. Dugana, te L. von Beethovena, Čajkovskog i mnogih drugih.

Organizatori koncerta Hrvatski su centar gradišćanskih Hrvata u Beču i Mješoviti zbor „Otvorena srca“. Ulaznice se mogu kupiti u Hrvatskom centru u Beču (Schwindgasse 14, 1040 Wien) ili putem interneta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije