Frankfurt
Povratak na članak

U svakoj prigodi traži se pomoć dijaspore

Vodič je objavljen u izdanju Hrvatskog dušobrižničkog ureda iz Frankfurta na Majni, a na njegovoj su omotnici zagrebačka katedrala i slika bl. Alojzija Stepinca u povodu 20. obljetnice od proglašenja blaženim (1998. – 2018.)

Komentari 1

DU
Deleted user
21:11 12.02.2018.

hrvatskom..vlada..komunisticki mentalni sklop..i on je svakim danom..sve izrazeniji i ocitiji..tu mislim..ne samo ideoloskopoliticki..nego duhovni..i ljudsk.hr..iseljenici..su odnarodjeni dio naroda..i iluzorno je pricati o njihovom povratku ..osim kad taj mentalni sklop to koristi kao vec dobro isprobani vic i propagandu....nas je povratak... fizicki moguc samo u kapsilima..ako ne vjerujete..pogledajte statisticke podatke...taj isti mentalni sklop..za neke njihove "vece"interese..prostire crveni tepih..cetnicima..a nas nista ne pita..osim ako im od nas treba novac ..i nista vise..tako nam i treba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.