Rezultati natječaja

Odobrena sredstva za programe i projekte hrvatske nacionalne manjine

Zastava
Sanjin Strukić/PIXSELL
04.07.2019.
u 21:29

Program potpore hrvatskoj nacionalnoj manjini u europskim državama, koji se provodi putem navedenog Javnog natječaja, ima za cilj jačanje položaja hrvatskih manjinskih zajednica u političkom i društvenom životu zemalja u kojima žive

Na temelju provedenog Javnog natječaja za prijavu programa i projekata, organizacija hrvatske nacionalne manjine u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2019. godinu, objavljenog na službenoj mrežnoj stranici Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, i prijedloga Povjerenstva Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske za dodjelu financijske potpore programima i projektima Hrvata izvan Republike Hrvatske, donesena je Odluka o dodjeli financijskih sredstava programima i projektima organizacija hrvatske nacionalne manjine za 2019. godinu.

Program potpore hrvatskoj nacionalnoj manjini u europskim državama, koji se provodi putem navedenog Javnog natječaja, ima za cilj jačanje položaja hrvatskih manjinskih zajednica u političkom i društvenom životu zemalja u kojima žive te pridonosi očuvanju hrvatske kulture, baštine i jezika, kao i jačanju hrvatskog zajedništva, a provodi se u suradnji s nadležnim diplomatsko-konzularnim predstavništvima Republike Hrvatske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije