Do 21. siječnja 2019.

Objavljen Javni natječaj za dodjelu stipendija studentima

Jarun
Igor Kralj/PIXSELL
21.12.2018.
u 09:24

Stipendije se dodjeljuju studentima za jednu akademsku godinu jednokratno, odnosno za deset mjeseci u mjesečnom iznosu od 700 kuna

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske dodijelit će studentima, pripadnicima hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske, 500 stipendija za akademsku godinu 2018./2019., od čega 100 stipendija za studij u Republici Hrvatskoj i 400 stipendija za studij u Bosni i Hercegovini. 

Stipendije se dodjeljuju studentima za jednu akademsku godinu jednokratno, odnosno za deset mjeseci u mjesečnom iznosu od 700 kuna.

Pravo sudjelovanja na Javnom natječaju imaju studenti - pripadnici hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske, koji su upisani u statusu redovnog studenta na javnim visokim učilištima u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Prijava za Javni natječaj se obavezno podnosi u elektroničkom i papirnatom obliku. Više informacije potražite ovdje...

Komentara 1

RE
RebeccaGeorge
11:12 29.12.2018.

Donosim 86 dolara na sat radeći od kuće. Bio sam šokiran kad mi je susjed rekao da je u prosjeku 95 dolara, ali vidim kako sada radi. Osjećam toliko slobode sada da sam svoj šef. učini to..........>>>>> www.WebJob33.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije