Šesto natjecanje

NK Pajde iz švicarskog Möhlina pobjednici turnira

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske
28.06.2018.
u 09:02

Organizator ovog natjecanja koje se održava svake druge godine jest Hrvatski nogometni savez, uz suorganizaciju Zajednica hrvatskih nogometnih klubova u Europi, a pokrovitelj je Središnji državni ured za Hrvate izvan Hrvatske

Na Europskom prvenstvu hrvatskih nogometnih klubova izvan Hrvatske, koje se od petka 22. lipnja do nedjelje 24. lipnja 2018. održalo na stadionima Sv. Josipa Radnika i Sesvetske doline u Sesvetama, nastupilo je sedam najboljih hrvatskih nogometnih klubova iz Europe.

Organizator ovog natjecanja koje se održava svake druge godine Hrvatski je nogometni savez, uz suorganizaciju Zajednica hrvatskih nogometnih klubova u Europi, a pokrovitelj je Središnji državni ured za Hrvate izvan Hrvatske. 

Naslov prvaka natjecanja osvojila je momčad NK Pajde iz švicarskog Möhlina kojima je priznanja dodijelila Ivana Perkušić, zamjenica državnog tajnika Zvonko Milasa.

Zamjenica Perkušić čestitala je svim natjecateljima i zahvalila organizatorima te naglasila kako će Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske uvijek pružati podršku i njegovati zajedništvo koje se kroz ovakva sportska događanja iz godine u godinu sve više učvršćuje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije