Zapadni Balkan
Povratak na članak

Njemačka veleposlanstva preopterećena, za radnu vizu čeka se više od godinu dana

Savezna agencija za zapošljavanje (BA) 2018. godine izdala je nužno odobrenje za podnošenje zahtjeva za vizu u oko 46 tisuća predmeta – od toga je dodijeljeno samo oko 21 tisuća viza

Komentari 3

Avatar ZLO
ZLO
02:29 18.03.2019.

Fino je Germanija uredila Europu po svom ukusu ... milioni robova da im grade lijepu njihovu za malu lovu ... jel može neko zamislit da je recimo Siemens uložio u djakovica ili Končara ... čisto onako, iz obostranog interesa

VL
VL
????
08:16 18.03.2019.

Ček malo, ovo je vijestu rubrici Moja Hrvatska, a članak je o nekakvim vizama i radnim dozvolama koje nisu potrebne državljanima zemalja članica EU. Ne vidim kakve veze ovo ima s Hrvatskom. Da to možda objavite na vecernji.ba ?

VL
CV
CENZURIRANO_VL
06:22 18.03.2019.

Prvo mi se zgadio naslov jer kakve veze ima Hrvatska sa zapadnim balkanom? Ove vize se ne odnose na hrvatske državljane. A onda vidim komentar tipa zašto Siemens ne ulaže... Pa Končar je prije i bio Siemens, pa su mu ga socijalističke lijenčine otele i preimwnovale u Končar. I tako sam naučio da se radi o istom zapadnobalkanskom socijalističkom mentalitetu lijenčina tipa 3 maj i sl.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.