Pridružila im se i Anđela Zelić

Nije meni nikad dosta... Pogledajte kako su Hrvati iz Luksemburga pjevali s Klapom Brodarica

Foto: Ljubica Karaman
1/3
18.06.2019.
u 10:53

Šibenčani okupljeni oko svojih "domaćina" – pjevača Nikole Sunjke i Veljka Beadera, iskoristili su priliku kako bi razgledali znamenitosti Luksemburga, ali i obližnjeg belgijskog Arlona, gdje su također nastupili

Šibenskom klapskom pismom brojnim Hrvatima u Luksemburgu i njihovim prijateljima dočarana je atmosfera Dalmacije, ljeta i skorašnjih godišnjih odmora koje će mnogi provesti upravo na hrvatskoj obali. 

Zasluge za to pripadaju popularnoj Klapi Brodarica, čija dva člana žive u Luksemburgu, i koja je svojim bogatim repertoarom oduševila goste u prostoru lokala "The Base" u gradskom predjelu Kockelscheuer. 

Šibenčani okupljeni oko svojih "domaćina" – pjevača Nikole Sunjke i Veljka Beadera, iskoristili su priliku kako bi razgledali znamenitosti Luksemburga, ali i obližnjeg belgijskog Arlona, gdje su također nastupili.

Osim poznatih klapskih hitova, "Brodarica" je izvela i svoje uspješnice: "Korak", "Najljepše su oči moje majke", "Pravin se" i "Ko bi te kleja", s kojima su osvojili brojne nagrade na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku.

U nekoliko pjesama pridružila im se i gošća Anđela Zelić. Posebnu zahvalu zaslužuju organizatori okupljeni oko Srećka Pecirepa, Tomislava Brkana i Mladena Lamze, kao i sponzori koji su na kraju gostovanja Klape Brodarica obećali novi susret, najkasnije sljedeće godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije