Ima razloga za zabrinutost
Povratak na članak

Mnogi Nijemci moraju jako štedjeti kako bi od svoje plaće mogli živjeti

Domaćinstvima koja su ispod granice siromaštva ide sve gore. Svota koja je potrebna da bi se takvom domaćinstvu omogućilo da se vrati u normalan život sve je veća

Komentari 2

DU
Deleted user
22:54 08.10.2019.

nisamsavrsen@ Ime Vam je već donikle usklađeno. Ne prosipajte mudrosti koje nema. U Njemačkoj se u međuvremenu teško živi i svaki dan je sve teže. Imam više iskustva života u Njemačkoj od tog vašeg njemca i znam što govorim. Osobno za sebe mogu reći da živim dobro, nadprosječno i uvijek sam tako živio i živjeti ću. Mi govorimo o postotku ili o milijunima osoba koji si ne mogu ništa priuštiti. Ovaj nije sigurno sam zaradio to što ste naveli da ima, ali je svjestan toga i zna da ima dosta građana koji nemaju odnosno primaju pomoć od države, te zato kaže da se teško živi. Nije mjerilo jedno domaćinstvo.

VL
Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
20:57 08.10.2019.

Bio sam prije desetak godina Njemačkoj na preuzimanju opreme. Mladi kolega Nijemac oko 30 godina mi je u neobaveznom razgovoru rekao da ima djevojku, ali da se ne misli još ženiti, a kamoli imati djecu, jer su djeca skupa. Inače je rekao da imao dvije kuće, dva auta, ali da se teško živi... Toliko o njihovom poimanju teškoga života.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.