Radni posjet
Povratak na članak

Milas u Mostaru, Derventi i Kotor Varošu

Državni tajnik sastao se i s gospodinom Zdenkom Sakanom, načelnikom općine Kotor Varoš, te je posjetio proizvodni pogon SIM TECHNIK – uspješnu tvornicu tokarskih proizvoda koja 95 posto proizvodnje izvozi u Europsku uniju i koju je pokrenuo Hrvat – povratnik u Kotor Varoš

Komentari 1

Avatar Josip M
Josip M
16:56 24.03.2017.

Svaka čast gospodinu Milasu posjetit BiH je vrlo potrebno i uzorno.Što se tiče središnjeg ureda za iseljeništvo..ono nam može pomoći ograničeno.Zato i sam smatram da bi nam Pod," Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku,gospodarstvo. Moglo bi se utkati:Uredd RH za iseljeništvo,povratništvo i useljeništvo,pod jedan krov,uz više ovlasti.Vjerujem da će to na kraju kraja slično i ispasti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.