Vraćanje povjerenja
Povratak na članak

'Nema modernizacije Republike Hrvatske bez integracije iseljeništva u njezin razvoj'

Drugi svezak zbornika radova s Hrvatskog iseljeničkog kongresa, na 830 stanica donosi pregled recentnih znanstvenih i stručnih studija s aktualnom hrvatskom migrantskom tematikom iz različitih grana djelatnosti – od gospodarstva do kulture

Komentari 4

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
12:37 19.10.2017.

'Nema modernizacije Republike Hrvatske dok SDP-HDZ klika ne ode u političku povijet pošto se trude devastirat apsolutno sve segmente društva! Možda se ne trude nego su jednostavno deb..ni i nesposobni ali moraju NESTAT sa političke scene! TREČE opcije jedina su nam nada!!

VL
MI
miso
15:57 19.10.2017.

'Nema modernizacije Republike Hrvatske bez integracije iseljeništva u njezin razvoj'. ... Od iseljeništva do sad samo šteta (Mudrinić i kompanije, ... lijep pozdrav, tako smo bili napredni dok se nisu integrirali).

VL
ZS
zspanco
09:52 19.10.2017.

Je, prava pravcata istina. treba integrirati iseljeništvo u razvojne tokove Hrvatske i to tako da ih se prisili da moraju plaćati poreze i sva davanja ovdje u Hrvatskoj. Neka žive i rade gdje god hoće, ali ako hoće nama krojiti kapu neka u Hrvatskoj plaćaju poreze. I Hrvatska = Švicarska.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.