Moja Hrvatska
8°C
  • milan@drivesc.com:

    Mediji su stvarno krivi za nerealno prikazivanje stanja u Hrvatskoj. Nigdje ne pišu o tome da je BDP kod nas niži 2017. nego što je bio 1980., da nema posla, da su tvornice zatvorene, da 330 tisuća ljudi ne raspolaže ... prikaži još! svojim računima, da su ovršeni i da im se sve uzima, a oni su robovi u Hrvatskoj, da se ljude izbacuje iz kuća i stanova, da sudovi ne riješe predmete po 15 godina, da imamo previše birokracije a premalo zaposlenih, posebno u proizvodnom sektoru, da je stanje postalo lošije od 1990., ali ne samo zbog rata već više poslije pretvorbe i privatizacije, da politička elita nema nikakvih perspektivnih planova i da pune samo svoje džepove, da se narod iseljava i da do kraja stoljeća neće biti polovine od današnjih Hrvata, ... da Predsjednica o tome nije informirana, a ovo što ja iskreno i dobronamjerno pišem ona ne čita ili ne prihvaća.

  • vadis:

    Predsjednica KGK prica svasta, to bi isto bilo kad vam je krivo ogledalo sto niste zadovoljni sa svojim izgledom. Ne da su novine dobre u Hrvatskoj, nisu dobre. Novinari su dio drustva, koje je korumpirano. Nitko ne bijezi od dobra, ... prikaži još! mladi odlaze jer tu im nije dobro.

  • Deleted user:

    ha..ha..mladi povratnik..ja neznam za takve..91-93..nas..nije nitko tako sta pita..to je bilo podrazumijevajuce..selbstverständlich..domovina..obitelj..danas su u igri..posal..profit..novac..i nesto obitelj ..ko hebe ono selbstverständlich..a i za koga.

Još iz rubrike Vijesti

Josip Čenić
PRIZNANJE

Kantautor Josip Čenić postao 'počasni član' Hrvatskog centra u Beču

Odlazak
ANALIZA

Traume naših iseljenika: Sad bi im draže bilo biti u Hrvatskoj sa svojim narodom

Veleposlanik Glunčić oduševljen uzornim djelovanjem FA Šokadija Beč
POSJET

Veleposlanik Glunčić oduševljen uzornim djelovanjem FA Šokadija Beč