U kolovozu

Predsjednica će posjetiti Hrvate u Sydneyu, Melbourneu i Geelongu

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/3
11.07.2017.
u 09:12

Temelj sve bližih odnosa trajno predstavlja ugledna i iznimno dobro povezana hrvatska zajednica u Australiji

Nakon susreta Kolinde Grabar-Kitarović s australskom ministricom vanjskih poslova Julie Bishop, s Pantovčaka navode kako će posjet hrvatske predsjednice Australiji u kolovozu ove godine pridonijeti izvrsnim bilateralnim odnosima dviju zemalja.

U priopćenju također stoji da "temelj sve bližih odnosa trajno predstavlja ugledna i iznimno dobro povezana hrvatska zajednica u Australiji".

Kako neslužbeno doznaje SBS.com.au, predsjednica će u Australiju stići u drugoj polovici kolovoza, a nakon obavljanja državničkih poslova u Canberri, posjetit će i hrvatsku zajednicu u Sydneyu, Melbourneu i Geelongu. 

Komentara 7

MI
Mikula2
22:44 11.07.2017.

Ne devedesetih,već devedesete kada je nemoćna i goloruka Hrvatska napadnuta znamo već od koga,a obraćala se za pomoć,kome nego Hrvatima diljem svijeta,a oni su se pozivu,hvala Bogu ,spremno odazvali.Nemoj stavljati sve u isti koš,jer bilo je oportunista u dijaspori,u Hrvatskoj još i više,koji su nažalost prošli nekažnjeno.Mali je hrvatski čovjek, u Hrvatskoj i diljem svijeta,u odsudnom povijesnom trenutku pokazao iznimno visoku svijest i spremnost.

VI
Vito
06:11 12.07.2017.

Ide tgražiti novce za regres uhljebima

DU
Deleted user
23:20 11.07.2017.

o uspjesnosti posjeta..mozemo govoriti..tek.. posli ..ako se bar jedan hrvat vrati doma..na pasta fazol..prije ne..znaci..brojke ce biti pokazatelj..ocekujem..njih najmanje..100 tisuca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije