Ekonomska migracija
Povratak na članak

Kako u EU mame iseljene da se vrate

Irska svojim povratnicima daje posao, dodatnu plaću, povoljne kredite, stanove

Komentari 2

TO
tovaravot
10:05 24.08.2016.

ircima su australija i usa isto sto su nama njemacka, austrija.. poneki se vrate al uglavnom ljudi ostaju "vani" i nema tog ministra koji ce ih vratit nazad

VL
AN
anticenzura
10:23 24.08.2016.

'' U odnosu na broj iseljenih Rumunja, koji se od 2007. kad se zemlja pridružila EU procjenjuje na tri-četiri milijuna, ta brojka i nije velika'' - Nije velika vama kada kod vas nitko ne dolazi. Velika je Britaniji s 88 miliona imigranata, Svicarskoj s najvise imigranata u Europi, Norveskoj, Svedskoj, Francuskoj, Austriji, Njemackoj, Italiji.. sve ove zemlje su krcate sto imigranata sto izbjeglica. EU prcijetina je napravljena samo za bankstere, korporacije i krupne kapitaliste sto iskoristavaju jeftinu radnu snagu, a svi ostali da krepaju od gladi. Ovi masovno dijele otkaze domicilnom stanovnistvu, a zaposljavaju kmetove sto ce im raditi za sacicu eura. Tu nakaradnu komunjaru treba sto prije razvaliti i strogo zabraniti masovnu kolonizaciju tudjih zemalja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.