'Ruke su život – oči, misao, utjeha, glazba i priča'

Izabrani najbolji likovni dječji radovi na međunarodnom likovnom natječaju

Hrvatska matica iseljenika
27.04.2021.
u 09:46

Natječaj organiziraju likovni umjetnici Ankica i Ante Karačić iz Iserlohna

Na međunarodni likovni natječaj koji organiziraju likovni umjetnici Ankica i Ante Karačić iz Iserlohna na temu “Ruke su život – oči, misao, utjeha, glazba i priča” , pristiglo je više od tisuću radova iz 150 hrvatskih škola, piše Hrvatska matica iseljenika. 

Proglašeni su i poznati najbolji radovi u okviru međunarodnog likovnog natječaja kojega organiziraju likovni umjetnici Ankica i Ante Karačić iz Iserlohna a medijski već godinama podupire i Hrvatski glas Berlin. 

 U Gradskoj galeriji Iserlohna sve je radove pomno pregledao žiri u sastavu: dr. Reinhard Veit, direktor umjetničke škole, Reiner Danne, direktor gradske galerije i Cirnelija Merkl, redaktor u IKZ, te su potom odlučili o najboljim. 

Rezultate možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije