Moja Hrvatska
5°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • Avatar Observer
  Observer:

  Neucinkovita, komplicirana i spora birokracija su definitivno jedan od razloga napustanja domovine . U Hrvatskoj nema pravne sigurnosti, zakoni se mijenjaju toliko cesto da ih cak ni drzavni birokrati pa ni sudci neznaju objasniti . Bez poznanstva , veze ili ... prikaži još! mita gotovo je nemoguce rijesiti bilo koji zahtjev ili problem. Kad jednom napustite Hrvatsku i postanete iseljenik ,smatraju vas ustasom , zadrtim desnicarom i glasacem HDZ-a, cak i krivcem za propast bivse drzave. Sve dosadasnje vlade i HDZ i SDP snose krivnju zbog ovakvog stanja. Razocaranje je tim vece jer Hrvati i iz vlastite ,tesko izborene drzave moraju napustati rodnu grudu.

 • Zeus609:

  To je naj blaža dijagnoza težeg duševnog stanja... Odlazak je jedini legitiman i legalan otpor... Potez za kojeg ne morate nikog u ništa uvjeravat... Svatko zna svoje a svi znamo od kuda smo i što smo... Znaći osobno može bit ... prikaži još! samo svakom bolje... A ovi koji ostaju... Njih tek čeka suočavanje sa samim sobom... Samo koliko sam se imao priliku uvjerit kroz život... Star čovjek ne priznaje pogrešku, znači nema napretka za takve...

 • Avatar lunar777
  lunar777:

  Hrvatska uz udbašiju, kriminalce ui poltrone tipa Jandroković u politici ima najveći problem sa medijima kojima kao da dirigira onaj KOS iz 90-ih.

Još iz rubrike Vijesti

Ilustracija
2.500 eura po obitelji

Hrvati iz Kölna i Kölnska nadbiskupija prikupili 140.000 eura za Banovinu

Umjetnost

U likovnom natječaju sudjelovao rekordan broj škola iz cijelog svijeta

HRVATSKI MATERINSKI JEZIK

Novak-Karall: Dvojezični školski sustav u Beču ovisan o političkoj volji