Do 5. srpnja 2019.

Hrvatsko-kinesko financiranje istraživačkih projekata. Evo kako se možete prijaviti

Marko Prpić/PIXSELL
06.06.2019.
u 09:35

Natječaj za prijavu znanstveno-istraživačkih projekata velikih razmjera

Na temelju Ugovora o znanstvenoj i tehnološkoj suradnji između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Narodne Republike Kine, potpisanog 11. travnja 1994. godine, Protokola 8. zasjedanja hrvatsko-kineskog Povjerenstva za znanstvenu i tehnološku suradnju, potpisanog 12. prosinca 2017. godine te Memoranduma o suglasnosti između Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske i ministarstva znanosti i tehnologije Narodne Republike Kine o zajedničkom financiranju istraživanja i razvojnih projekata, potpisanog 10. travnja 2019. godine, Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske objavljuje Natječaj za prijavu znanstveno-istraživačkih projekata velikih razmjera u sklopu zajedničkoga hrvatsko-kineskog financiranja istraživačkih projekata.

Tekst natječaja, kao i prijavni obrazac, nalazi se na ovom linku... Natječajna dokumentacija treba biti dostavljena na engleskom jeziku u elektroničkom obliku na e-mail: silvana.siebert@mzo.hr, a jedan tiskani primjerak do 5. srpnja 2019. godine na adresu:

Ministarstvo znanosti i obrazovanja RH
Samostalna služba za koordinaciju politika, europske poslove i međunarodnu suradnju
Donje Svetice 38
10 000 ZAGREB
uz naznaku "Natječaj za hrvatsko-kineske projekte velikih razmjera".

Dodatne informacije mogu se dobiti na telefon: +385 1 4594 452 ili na e-mail: silvana.siebert@mzo.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije