Glas dijaspore
Povratak na članak

Hrvatski svjetski kongres traži uvođenje dopisnog glasovanja za Hrvate izvan domovine

U zaključcima godišnje skupštine HSK navodi se i da su zabrinuti zbog, ocjenjuju, "sve vidljivih političkih-ideoloških progona" te da se "domoljublje s lakoćom etiketira fašizmom".

Komentari 7

Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
21:45 13.05.2018.

dijaspora je njvaci investitor u HR godisnje 2-3 milijarde € a nema pravo glasa eto komunjare od cega zivite..ko TITO uvik od drugih

VL
HI
Hik
05:57 14.05.2018.

Bez dijaspore ne bu bilo Neovisne Hrvatske. Jos uvijek bu postojala suga i srbi bu nas mucili.

VL
HI
Hik
06:19 14.05.2018.

@Malenkost: Kaj hoces? Za to si se boril. Hvala ti. Vise volim Hrvatsko Govno neg jugoslavensku tortu.

VL
MA
Malenkost
22:12 13.05.2018.

Zao mi je mog potrosenog vremena od 91-95, doniranog novca, zapustio sam svoju obitelj da bih veliki dio svog slobodnog vremena proveo skupljajuci svakojake donacije. Zao mi je sto sam bio naivan. Nikad vise, sad imam samo njemacko drzavljanstvo a moja djeca ne govore hrvatskim jezikom. Dosta je. Obiteljska kuca koju je sagradio moj otac, Gastarbeiter u HR stoji prazna. HR je Croslavija. Domoljubi su izgubili sve. Bivsi komunisti i njihov narastaj su preuzeli HR i sve bitnije polozaje. Mladi koji mnogobrojno dolazite ovdje u njemacku, ucite jezik i investrajte svoj novac ovdje, svoju buducnost gradi ovdje, zaboravi HR, na domoljublje Vas samo moralno i osjecajno zele "prikovati" za HR. U HR traze, zbog iseljavanja, sad druge niskoplacene jadnike ili robove. Ne smijem se izraziti sto ja u meduvremenu mislim o toj drzavi. Tudmanistan, Hrvatistan, Crosklavija, ... . Umna moc se ocitava s stanjem IQa nacije- zadnji u EUu, PISA djece-zadnji, ekonomiji - nivo Rumunjske i Bugarske, Universiteti- dno na ljestvici. Strava sto ste napravili od "ljepe nase". Moje kritike dijele mnogi ovdje a dolje nesretni, koji se nadaju cudu, smatraju nas mudracima. HR je podjeljena, patoloski, kao nikad. Agonija. Agrokor- strava, zar ne! tko je tu na djelu, Kriminal. Nemoc pojedinaca kulminira, ljudi pakuju kofere, Bavarska je krcata iseljenika iz HR. Sraz. Glas mi ne treba, nit ga trazim.

VL
PO
pointmaker
20:58 13.05.2018.

doprinesite porezom i glasajte koliko hoćete!

VL
DU
Deleted user
22:24 13.05.2018.

dok je guske i gusana..bit ce i kroacije..ha..ha..

VL
ZA
zaki55
05:19 14.05.2018.

Tko god ne plaća porez u Hrvatskoj, ne može glasati na hrvatskim izborima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.