ZA STRADALE U POTRESU

Hrvatski svjetski kongres pozvao hrvatsko izvandomovinstvo na prikupljanje pomoći

Petrinja
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
31.12.2020.
u 10:13

Pozivamo hrvatsko izvandomovinstvo, članice i članove Hrvatskog svjetskog kongresa, naše simpatizere, Hrvatice i Hrvate, ljude dobrog srca da u svojim mogućnostima pomognu nastradalim gradovima, žiteljima Petrinje, Siska i Gline koje je pogodio razorni potres, objavili su

Hrvatski svjetski kongres (HSK) sa sjedištem u Zagrebu uputio je svim Hrvatima izvan domovine slijedeći poziv, koji je potpisao  predsjednik Izvršnog odbora HSK-a Vinko Sabljo:

– Pozivamo hrvatsko izvandomovinstvo, članice i članove Hrvatskog svjetskog kongresa, naše simpatizere, Hrvatice i Hrvate, ljude dobrog srca da u svojim mogućnostima pomognu nastradalim gradovima, žiteljima Petrinje, Siska i Gline koje je pogodio razorni potres.

Vaše novčane priloge možete izravno uplatit na račun Sisačko Moslovačke županije koji je za tu namjenu otvoren ili putem priloženog linka!

Privredna banka

IBAN računa HR56 2340 0091 8000 0300 1 (za uplate iz izvandomovinstva)

HR 65 3816-086-82215698659 (za uplate iz Hrvatske)

SWIFT CODE: PBZGHR2X

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije