Dan Europe

Hrvatska dijaspora u Luksemburgu ne propušta prilike za predstavljanje Lijepe Naše

Foto: Ljubica Karaman
1/7
12.05.2019.
u 13:58

Sredstvima veleposlanstva nabavljeni su vino i slatkiši hrvatskih proizvođača koji su kao nagrade uručivani sudionicima kviza o poznavanju Lijepe Naše

Treću godinu zaredom Hrvatsko društvo Luksemburg pripremilo je štand za proslavu Dana Europe u Luksemburgu. Unatoč kiši koja je padala veći dio dana, Europsko selo, sačinjeno od 70 štandova svih europskih institucija i većine članica Europske unije, posjetio je veliki broj Luksemburžana i njihovih gostiju. 

Hrvatski štand uredili su i predstavili posjetiteljima: Maja Broz Hafner, Anđelko Markulin, Bojan Vlahek, Ljubica Bukvić i Mirna Dundović.

"Hrvatska turistička zajednica stavila je na raspolaganje mnoštvo postera, prospekata i turističkih karti te prekrasnih suvenira, što nam je omogućilo da tijekom cijelog dana možemo odgovarati na pitanja posjetitelja štanda", ističu iz Hrvatskog društva Luksemburg.

Sredstvima veleposlanstva nabavljeni su vino i slatkiši hrvatskih proizvođača koji su kao nagrade uručivani sudionicima kviza o poznavanju Lijepe Naše. Važno je reći kako su posjetitelji pokazali veliki interes za Hrvatsku, a neki će već ovog ljeta svoj ljetni odmor provesti u nekom od hrvatskih odredišta. 

Vrijedni članova Hrvatskog društva Luksemburg ističu da im je bilo drago što su zainteresiranim posjetiteljima mogli pružiti dodatne informacije i materijale kako bi se što bolje proveli na predstojećim putovanjima. Kao i svake godine, mnogi su na hrvatski štand došli samo kako bi kušali naša vrhunska vina i slatke delicije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije