Sve je započelo prije 52 godine
Povratak na članak

Krajem lipnja u Zagreb dolazi 1500 hrvatskih iseljenika

Bit će to nezaboravno putovanje protkano veseljem i emocijama. Mnogi će osjetiti taj duh svojih predaka i njihovih stopa kojima su koračali i opraštali se prije odlaska u tuđinu i u nepoznato

Komentari 13

DU
Deleted user
01:02 24.03.2018.

slusajte..vi sta ..navodno dolazite u hrvatsku..ka prvo..trebate znati..da dolazite u drzavu..koju vode..dica i unuci udbasa ..komunista i domaci izdajica ..u drzavu..koja nije demokratska ..niti drzava prava..nego..drzava robova..gora nego sto je bila..bivsa yu drzava..vi tj.mi smo bili i ostali samo automatii za novac..iz kojih ce oni..uzimati novac..i ziviti..od njega..ne nasjedajte na njihove komunisticke balkanske trikove..oni znaju samo razgovarati..preko nisana..cijevi..pa ih se kao takve..trebamo i rijesiti..ako to vec nismo ucinili devedesetih godina..za dom spremni.

VL
DU
Deleted user
02:07 24.03.2018.

Za Hrvate ma gdje bili..neka se ne zaboravi.. Šehidski rastanak Nahid Kulenović (1929. - München, 1969.), Hrvat islamske vjeroispovijesti, hrvatski intelektualac, emigrantski političar, revolucionar, istaknuti novinar i kolumnist, tajnik "Ujedinjenih Hrvata Njemačke". Iza ovog velikog Hrvata i domoljuba ostalo jee djelo koje se ne zaboravlja.Danas su njegovi ideali među Bosanskim muslimanima gotovo zamrli.Nigdje barem ulice niti spomenika od Sarajeva do Zagreba,ovu čistu ljubav za Domovinu još čuvaju samo rijetki! Ubijen od nekog udbaša Galića ,koji se ubacio kao njegov šofer. Taj Galić je poslije živio u Sarajevu.

VL
RI
river
13:29 24.03.2018.

Pored mnogih I ja sam dosao u Detrodi zaradio pristojnu mirovinu.Bilo je fino zaradjivao sam dobre novce I živio u tom gradu do 1967. dakle do crnacke pobune .Pobjegao sam u predgradje evo do danas sam ovdjeSad Detrod je crnackidjeSad Detrod je crnacki gradi tamo bjelci ne idu osim ako bas moraju.

VL
SE
sesvečan7
10:50 24.03.2018.

..možda koji i ostane kad shvate da se tu lakše dolazi do love ,nego vani....!!

VL
Avatar reference
reference
15:04 26.03.2018.

super, a koliko ce se od njih za stalno vratiti. i ja "dolazim" u Dubrovnik svake godine. jes dolaze oni, ali ih sa puskom nebi otjero da idu zivjet u hrvatsku.

VL
DU
Deleted user
01:44 24.03.2018.

Evo zore,evo dana.. I am a American born citizen but all my family is from Croatia, every family gathering we always had this song playing in my home. Now I am older and understand why....... Heroes are never forgotten

VL
RI
river
13:39 24.03.2018.

Oni koji dolaze sami placaju sve troskove osim ulaznice u Lisinski Vozaju ih okolo u autobusima o njihovom trosku . Of Osjeka do Dubrovnika ....gdje stignu tu prespavaju...idemo dalje ....I ja sam jednom to sve prosao

VL
Avatar Petarpetar
Petarpetar
13:44 23.03.2018.

Kaj opet ove ..aše :-(

VL
DU
Deleted user
13:14 24.03.2018.

sve cemo mi to platiti,karte,hotele,prezderavanja,ima se,domoljubi za domoljube iz nasih dzepova,sa racuna prebogate domovine iz koje bjezi tko god moze,osim njih naravno,koji joj ispijaju zadnje kapi krvi

VL
DU
Deleted user
23:17 23.03.2018.

u hr dolazi 1500 iseljenika..a pridruzit ce im se isti broj..za poc vanka..znaci..3000..ce poc vanka..inace..da bidni znaju..tko sve koristi tu dvoranu..ma..neznaju oni nista.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.