Hamilton
Povratak na članak

Hrvati u Kanadi oduševljeni predsjednicom: Ovo je neopisivo, ne mogu to objasniti

Nakon govora kanadskog premijera koji je pohvalio vrijedne Hrvate u Kanadi, predsjednica je svojoj dijaspori uručila Povelje Republike Hrvatske za sve napore u očuvanju hrvatske zajednice

Komentari 2

SZ
slaven.zadravec
10:09 17.05.2019.

Odrasli u okviru sjevernoameričke kulture, razmišljaju i sanjaju na engleskom - dakle, po čemu su to hrvati?

VL
Avatar Observer
Observer
01:18 18.05.2019.

Pravi Hrvati Hamiltona i okolice, koji su dali ogroman doprinos i pomoc Hrvatskoj u najtezim danima velikosrpske agresije nisu bili pozvani i bio im je zabranjen pristup u dvoranu. Inace, zastupnik u kanadskom parlamentu Bob Bratina koji se inace (kad nije okruzen Hrvatima) voli predstavljati kao Baklanac zbog majke Srpkinje i oca Hrvata iz Kamanja ,u blizini Ozlja kao i kanadski premjer Trudeau iskoristili su ovaj skup za svoju predizbornu promidzbu uoci nadolazecih jesenskih parlamentarnih izbora. Predsjednicu i njezine govorancije bespotrebno je komentirati ,jer lijepe rijeci ne znace nista a cinjenica je da da sve dosadasnje vladajuce strukture u Hrvatskoj ne rade nista da se omoguci povratak Hrvata iz dijaspore, stovise mladi Hrvati i dalje odlaze iz Hrvatske . Bila je to predstava koja ce brzo otici u zaborav.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.