Olivere, uz tebe su

Hrvati iz Buenos Airesa izveli Velu Luku koja vas neće ostaviti ravnodušnima

Foto: Stella Hubmayer
1/4
06.12.2018.
u 10:18

Organizaciju potpisuje Udruga Jadran iz Buenos Airesa, a nastup argentinski glazbeni sastav Oliver Tribute

Skupina mladih entuzijasta u Buenos Airesu oduvijek je imala želju jednog dana pjevati hitove Olivera Dragojevića, širiti našu tradiciju daleko od zavičaja i njegovati hrvatsku kulturu. Od 2015. imala je tri koncerta, a danas, kada Oliver zauvijek živi u našim srcima, želi sačuvati njegove pjesme u dijaspori.

Tako je u srijedu održana gala večer i koncert u čast Oliveru Dragojeviću. Organizaciju potpisuje Udruga Jadran iz Buenos Airesa, a nastup argentinski glazbeni sastav Oliver Tribute. 

Na događaju se okupilo 70-ak zainteresiranih. Bilo je to veliko slavlje uz skladbe "Dvaput san umra", "Moj lipi anđele", "Cesarica" i "Skalinada". Večer je završila predivnom Velom Lukom.

Pogledajte video

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije